eBolets Catalunya 2019

eBolets Catalunya 2019 Icon
6,99 €

Empresa: Raul Pozo Matamoros

Género: Utilidades

Calificaciones: 0

Versión: 1.0

Descargas: 0

Actualizado Jun 20, 2019

EBolets Catalunya 2019 es la aplicación an utilidades desarrollada por Raul Pozo Matamoros y está disponible para descargar en dispositivos iOS y Android. La aplicación es compatible con iOS 11.0 o posterior.

eBolets és la primera aplicació de predicció micològica amb base científica i fiable per dispositius mòbils. Només es necessita connexió a internet per rebre els càlculs diaris de predicció que permeten visualitzar sobre el mapa de Catalunya l'aparició de les espècies: Marçot, moixernó, rovelló pinetell, rovelló, rovelló vinader, fredolic, llenega negra, ou de reig, camasec, fredolic, trompeta de la mort, llenega negra, ou de reig, cep d'estiu, rossinyol, cep rogenc, cep i cep sureny. La precisió de les prediccions arriba fins 250 m x 250 m.

L'aplicació té diferents eines per facilitar la localització dels bolets al mapa i a la realitat: Filtre per distància del boletaire cap als bolets, filtre per alçada dels bolets, localització del boletaire, localització del vehicle del boletaire i radar 3D pels bolets amb realitat augmentada. Una vegada s'hagi actualitzat la darrera predicció, la visualització dels mapes no requereix connexió a internet, són a dintre de l'aplicació. Per tant, l'aplicació funcionarà perfectament dins del bosc, únicament requereix GPS actiu.

eBolets té l'objectiu de ser tant important com el cistell o el ganivet pels boletaires. Aquesta versió serà vàlida per a la temporada de bolets per tot l'any 2019.

Necesita ayuda? Únete a nuestro EBolets Catalunya 2019 Foro para discutir sus preguntas, comentarios y más con otros usuarios de todo el mundo.

Descargar EBolets Catalunya 2019

DESCARGA LA APLICACIÓN

download for android download for ios

Gustó eBolets Catalunya 2019? No olvide compartir con los demás.

Destacados Comentarios EBolets Catalunya 2019

Ver Todos Los Comentarios
Page was generated in 1.35 seconds (26 queries)